Γιορτές Παλιάς Πόλης 2012


Τόπος: Γιορτές Παλιάς Πόλης 2012

Ώρα: 20:30, Κυρ 9 Σεπ, 2012

Διεύθυνση: Πλατεία Μητροπόλεως, Ξάνθη, 67100, Ελλάδα

Στα πλαίσια των Γιορτών Παλιάς Πόλης, ο Δήμος Ξάνθης παρουσιάζει τον ανερχόμενο ξανθιώτη καλλιτέχνη, που με την πρώτη του προσωπική δουλειά με τίτλο «Μια εικόνα», κατάφερε με το τραγούδι «Πως πίστεψα σε σένα» να βγει νούμερο 2 στα charts του Απριλίου του 2009 και στις 70 καλύτερες ξένες και ελληνικές επιτυχίες του 2009.Υπογράφει σε μουσική και στίχους τα τραγούδια του και μαζί με την κιθάρα του και την φυσαρμόνικα του θα σας ταξιδέψει με τα δικά του τραγούδια άλλα και με γνωστές διασκευές αγαπημένων τραγουδιών.
Στο πρόγραμμα του θα ακούσετε εκτός από τα δικά του τραγούδια από το προσωπικό album «Μια εικόνα», ελληνικές και ξένες επιτυχίες σε έντεχνο ποπ-ροκ ήχο, διασκευασμένες μοναδικά με το στυλ του Γιάννη. Οι εμφανίσεις του Γιάννη Χατζόπουλου χαρακτηρίζονται από πολύ κέφι, αμεσότητα με το κοινό άλλα και χιούμορ καθώς κάθε εμφάνιση περιλαμβάνει χιουμοριστικά τραγούδια και αφηγήσεις άλλα και αυτοσχεδιασμούς. Έχει συνεργαστεί με τον Γιάννη Νικολάου από τους Λαθρεπιβάτες , Γρηγόρη Πετράκο και τους X-Darawish και πολλούς άλλους. Αυτό τον καιρό ετοιμάζει να κυκλοφορήσει την δεύτερη δισκογραφική του δουλειά σε ήχους πιο ακουστικούς και έντεχνους με την συμμετοχή πολλών γνωστών ερμηνευτών.

Μαζί του οι : Γ.Κουλαουζίδης – Μπάσο, Κ.Γεωργουδάκης – Τύμπανα, Κ.Νταϊλιάνης – Keyboards, K. Κιρκιζώτης – Σαξόφωνο, Κ.Χουλιάρα – Φλάουτο, Μ.Γιαννικάκη – Φωνητικά, Α.Στέλλα – Φωνητικά, Χ.Χαρχαρίδη. – Φωνητικά

Την συναυλία θα ανοίξουν οι SINCE 10 με την παρουσίαση του CD τους!

Αφήστε ένα σχόλιο